Wednesday, November 4, 2009

MOSH MOSH i WAREHOUSE 9 14.november!!!dameUlove præsenterer: Mosh Mosh + Princess T + dameUlove dj's
lørdag d. 14. november, kl 22-04
Warehouse 9, Onkel Dannys Plads 1, Vesterbro (www.warehouse9.dk)
entré 50,-

Mosh Mosh (aka. Posh og Lady Mosh) er en duo dameUlove har haft i kikkerten siden deres dovne dark lounge version af Welcome to the Jungle.
Et alternativt pop-remake af trashet rock, fremført af en queerfeministisk act, kan måske synes passé til man hører Posh & Mosh synge "You´re in the jungle, baby - You´re gonna die" i denne slæbende, tunge & sexy udgave.

Mosh Mosh´s musik er et blandingsprodukt af elektro, hip-hop beats & 80'er synth new wave.
Og hvis nogen synes det lyder out-dated på nuværende tidspunkt (hvor selv Chicks On Speed er hoppet på 90'er bølgen) er det deres tab;
Mosh Mosh's lyd er frisk som guld-alder hiphop, ligesom det også er svært at blive træt af deres særlige humor, rastløse selv-ironi samt en sjov fascination af Agent Cooper fra den legendariske tv-serie Twin Peaks. Mosh Mosh er poppede og lyttevenlige uden at blive tandløse.
I september i år udgav de deres debut fuldlængde album "Das Polyphone Rauschen", (delvis produceret af Heidi Mortenson og med et bonus-remix af Lesbians On Ecstasy) som herhjemme fik en fin anmeldelse på Geiger:
http://www.geiger.dk/anmeldelser/anmeldelse.php?id=3297

Efterfølgende vil Københavns hårdeste toaster samt vinder af årets Ladyfests dj-battle, Princess T, fyre op for dans med afrobeat, dub og kwaito

www.myspace.com/moshmosh2000
www.warehouse9.dk
www.klicktrack.com/wiredrecords

No comments: